نماینده پارلمان لبنان:

آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود

دوشنبه 7 ارديبهشت 1405
09:15
آتش‌بس باید به توقف کشتار و تخریب در لبنان منجر شود نماینده پارلمان لبنان ضمن تاکید بر ضرورت توقف کشتارهای هدفمند رژیم صهیونیستی و ناکافی بودن اعلام آتش بس، گفت: لبنان به تاکتیک‌های فشار عادت دارد و هرگز تسلیم دشمن نشده است.

العالم - لبنان

به گزارش روز دوشنبه النشره، «علی حسن خلیل» نماینده مجلس و عضو فراکسیون «توسعه و آزادی» در پارلمان لبنان، اظهار داشت که کشتارهای برنامه‌ریزی شده و تخریب خانه‌ها توسط دشمن باید متوقف شود و صرفاً اعلام آتش‌بس کافی نیست.

وی با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و آوارگی مردم این کشور بیان کرد: آوارگی‌های جدید امروز بر کل وضعیت داخلی لبنان سنگینی خواهد کرد.

این نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد: لبنان به تاکتیک‌های فشار عادت دارد و هرگز تسلیم دشمن نشده است. وی افزود: موضع ما کاملا روشن است. اولویت آتش‌بس، عقب‌نشینی دشمن اسرائیلی از روستاهای جنوبی، بازگشت آوارگان، بازسازی و آزادی اسیران لبنانی است.

حسن خلیل خاطرنشان کرد: مهمترین نکته در حال حاضر وحدت موضع داخلی لبنان، تقویت گفتمان ملی و حفظ صلح مدنی است.

این نماینده پارلمان لبنان روز گذشته (یکشنبه) نیز درباره مذاکره مستقیم رژیم صهیونیستی و کشورش گفته بود: ما به هیچ‌وجه در مذاکرات مستقیم دخیل نیستیم. حزب‌الله بر پایبندی خود به توافق آتش‌بس تاکید کرده و آن را نقض نکرده است. هیچ خط قرمز یا زردی وجود نخواهد داشت؛ همه مناطق جنوبی لبنان و تا آخرین نقطه مرزی، شامل جنوب لبنان است و ما تمام تلاش خود را برای بازپس‌گیری هر متر از این سرزمین به کار خواهیم گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای